Sidor

söndag 2 augusti 2009

10 små moppepojkar...

...var på en möhippa!
Eller ja, det var ju 10 små moppetjejer...eller hrm...tja - to be honest - 10 tjejer helt enkelt.

Var verkligen askul! Den blivande bruden blev iklädd i en custom-made, randig baby-body (onesie på engelska) och vita tights vilket såg riktigt lustigt ut, framför allt framåt kvällen då hon då och då "glömde" att knäppa bodyn i grenen... Hehe...

Jag är nu ett stort fan av möhippor.
Enda minuset var nog att jag glömde kameran och fick hålla till godo med mobilen (och blandade runt 30-40 OLIKA sorters alkoholhaltiga drycker under kvällen... ).

Som synes fick jag intressanta bilder ändå! (Tänkte att bilden var okej att publicera då den blev så suddig och det knappt syns vilka den föreställer)

Upptäckte även att en större andel av flickorna INTE sett den geniala kultklassikern '10 små moppepojkar' av Dr Alban och som använts som informationsfilm i skolor runt om i Sverige...(yes, I'm not kidding!).. och som visar upp en fantastisk filmteknik och härlig 90-tals korreografi. =) Hör du till dessa är det din plikt att njuta av mästerverket nedan.

Watch and enjoy:

1 kommentar:

Petra sa...

Va skoj att höra att ni haft en trevlig möhippa! Jo, den här gamla "klassikern" är väl fin! *skratt* Såg nu att "Tobbe Trollkarl" var en av de små 10 moppepojkarna!
Kramar i massor! =)